Επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις δηλώσεις

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021

Χαρτονομίσματα

Η πλατφόρμα για τις δηλώσεις για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον Μάρτιο για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021. Δικαιούχοι του επιδόματος των 534 ευρώ είναι οι καλλιτέχνες που είναι  εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έως και την 10η/1/2021.

Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού

Σύμφωνα με πληροφορίες, προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για το μήνα Απρίλιο.

Τελευταία ευκαιρία για τις δηλώσεις αναστολών εργασίας για τον Μάιο

Μέχρι την Τετάρτη, 12 Μαΐου, είναι διαθέσιμο για υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον Μάιο το «ΕΡΓΑΝΗ».

Οι δηλώσεις μπορούν να αφορούν είτε όλο τον μήνα είτε μέρος αυτού. Σε κάθε περίπτωση, κατά το ανωτέρω διάστημα δηλώνονται οι αναστολές που αφορούν το διάστημα από 1/5/2021 έως και 12/5/2021.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη αναμένεται να πληρωθούν 472.899 εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή κατά τον μήνα Απρίλιο ενώ το συνολικό ποσό φτάνει σε 212,2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top