«Πάγωσε» η αγορά από το νέο lockdown - Μόνο ηλεκτρονικές αγορές

Προς παράταση το τελευταίο 15νθήμερο των εκπτώσεων

«Πάγωσε» η αγορά από το νέο lockdown. Εμπορικές επιχειρήσεις και κομμωτήρια, που μόλις είχαν αρχίσει να βλέπουν έναν υποτυπώδη τζίρο στα ταμεία τους, ξανακατεβάζουν ρολά και προσδοκούν ότι αυτήν τη φορά η καραντίνα θα τελειώσει πιο γρήγορα. 

Ολικό lockdown στην Αττική από την Πέμπτη έως τις 28 Φεβρουαρίου

Ούτε click inside ούτε click away. Η επιδρομή του κορωνοϊού βάζει για άλλη μια φορά σε καραντίνα το λιανικό εμπόριο.
Τα ρολά στα εμπορικά κατεβαίνουν την ώρα που οι καταστηματάρχες υπολόγιζαν σε εισπράξεις 600 με 800 εκατ. ευρώ από το τελευταίο 15νθήμερο των εκπτώσεων. Πλέον, προσδοκούν ότι αυτές οι ημέρες θα μεταφερθούν στο Μάρτιο, έτσι ώστε να ξεστοκάρουν. 

Lockdown Aττική: Τι κλείνει και τι παραμένει ανοιχτό από την Πέμπτη

Με τις ανακοινώσεις για το σκληρό lockdown, αιφνιδιάστηκαν και οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, που τηρούν όλα τα μέτρα και όπως λένε, είναι αδικαιολόγητο. Τα νέα για το νέο lockdown βρήκαν τους κομμωτές με τα ψαλίδια στο χέρι και τα βιβλία τους φορτωμένα με ραντεβού. Μόνο στην Αττική δραστηριοποιούνται 10.000 κομμωτήρια και κουρεία. Από την αρχή της πανδημίας υπολογίζεται ότι έχουν χάσει το 60% του τζίρου τους.

Ραντεβού το Πάσχα… για την εστίαση

Ραντεβού το Πάσχα δίνουν οι επαγγελματίες της εστίασης, μετά τις νέες εξελίξεις.
Έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ δείχνει ότι 4 στις 10 επιχειρήσεις του κλάδου έχουν «στεγνώσει», ενώ οι 6 στις 10 κινδυνεύουν με λουκέτο.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top