Τι απαντά η «Σκλαβενίτης» στα σενάρια πώλησης σε γαλλική αλυσίδα

Είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας μετά το Δημόσιο

Σακούλες με ψώνια από τον Σκλαβενιτη

Αναταράξεις προκάλεσαν στην αγορά δημοσιεύματα για νέο μεγάλο deal στον χώρο των σούπερ μάρκετ με πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του «Σκλαβενίτη» σε γαλλική αλυσίδα.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία που προβλέπει την πώληση του 70% της εταιρείας «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», η οποία είναι η νέα εταιρεία, που συμπεριέλαβε και τα καταστήματα της Μαρινόπουλος.

Η κρίση άλλαξε την αγορά: Εξαφανίστηκαν 41 αλυσίδες σούπερ-μάρκετ!

Η οικογένεια Σκλαβενίτη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα διατηρήσει το 30%.

Πηγές από την «Σκλαβενίτη» διέψευσαν πλήρως τα δημοσιεύματα, δηλώνοντας έκπληκτοι για τα όσα ακούγονται. Η ίδια η εταιρεία προχώρησε σε ανακοίνωση, με την οποία μιλά για «αποκυήματα φαντασίας».

Προσοχή: Επιδημία απάτης με fake δωροεπιταγές από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ!

«Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα το επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της», αναφέρει η ανακοίνωση της γνωστής αλυσίδας.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την εξαγορά της αλυσίδας «Μαρινόπουλος», οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης μετρούν πάνω από 530 καταστήματα και 22.000 υπαλλήλους σε όλη τη χώρα, δηλαδή είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας μετά το Δημόσιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top