Προσλήψεις σε Βουλή, Τράπεζα της Ελλάδος και Πυροσβεστική

Πότε ανοίγουν οι προκηρύξεις

Σε προσλήψεις 948 ατόμων θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα η Βουλή των Ελλήνων, η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) και η Πυροσβεστική.

Η πρώτη προκήρυξη που θα ανοίξει είναι για τις 60 προσλήψεις στην ΤτΕ (1Γ/2019). Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις, μέσω ΑΣΕΠ, ξεκινά την Τρίτη 2 Απριλίου και λήγει την Τετάρτη 17 Απριλίου, ώρα 14.00.

Στη συνέχεια, η εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί έως τη Δευτέρα 22 Απριλίου με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2019, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10.

Πάνω από 1.100 προσλήψεις στην Υγεία - Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος ή απολυτήριου τίτλου Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΕΚ ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΤΕΕ Β’ κύκλου ή Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Προσλήψεις 639 μόνιμων στις φυλακές της χώρας – Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Παράλληλα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου, καθώς και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Προσλήψεις στη Βουλή

Η προκήρυξη για τις προσλήψεις στη Βουλή (1Κ/2019) θα ανοίξει στις 8 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου στις 14:00.

Αφορά 12 προσλήψεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι 8 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, κλάδων Βιβλιοθηκονόμων, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, Οικονομικού και Πληροφορικής και τέσσερις θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, κλάδων Βιβλιοθηκονόμων, Οικονομικού και Στενογράφων.

Προσλήψεις στην Πυροσβεστική

Στα σκαριά είναι η προκήρυξη για την πρόσληψη-κατάταξη 76 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι σχετικές διαδικασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Η εισαγωγή στο Πυροσβεστικό Σώμα γίνεται πλέον μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top