Δείτε με ένα κλικ τα ένσημα και τον χρόνο ασφάλισης σας

H εφαρμογή "ΑΤΛΑΣ"σας δίνει τη δυνατότητα

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Με την εφαρμογή "ΑΤΛΑΣ" δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους να δουν εύκολα και με ένα κλικ τον ακριβή αριθμό των ενσήμων και το συνολικό χρόνο ασφάλισης τους.

Τo σύγχρονο ολοκληρωμένο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης συγκεντρώνει την Ασφαλιστική Ιστορία και την Ασφαλιστική Ικανότητα για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας. Έτσι λοιπόν, με τη χρήση του ΑΜΚΑ μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τα ένσημά σας και το πλήρες ασφαλιστικό σας βιογραφικό.

Σταδιακά θα ενσωματωθούν στο σύστημα ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους ΦΚΑ της χώρας. 

Προς το παρόν έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ. Ακόμα ενσωματωμένο είναι  περίπου και το 70% του χρόνου ασφάλισης από τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Συνολικά έχουν ενσωματωθεί 2,8 δισεκατομμύρια ημέρες ασφάλισης.

Στο επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί η πληροφορία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΝΑΤ, καθώς και το διάστημα 1994-1997 για τον ΟΓΑ. Κάθε ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να δει και να εκτυπώσει το χρόνο ασφάλισης που έχει τεκμηριώσει. Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της ΓΓΠΣ και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ.
 

Δείτε εδώ τα ένσημά σας: https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Atlas/Login.aspx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top