Προσλαμβάνει κόσμο η Emirates: Ζητούν 3.800 αεροσυνοδούς!

Πότε έχει Hμέρα Kαριέρας στην Ελλάδα – Ποια προσόντα ζητούνται

Προσλαμβάνει κόσμο η Emirates: Ζητούν 3.800 αεροσυνοδούς!
Στην πρόσληψη 3.800 αεροσυνοδών θα προχωρήσει η Emirates, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου με ιδιαίτερα δυναμική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του καλύτερου προσωπικού, η εταιρεία διοργανώνει Ημέρες Καριέρας σε πολλές χώρες του κόσμου. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η Ελλάδα, την οποία θα επισκεφθούν μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η «ελληνική» Ημέρα Καριέρας της Emirates θα γίνει το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα). Εκεί, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Τονίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να διαθέτουν βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά. Παράλληλα, θα χρειαστεί να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.emirates.gr ή συμπληρώστε online αίτηση για την Ημέρα Καριέρας στο www.emiratesgroupcareers.com. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top