Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή: Υπολογίστε τη σύνταξή σας online!

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία που θα ακολουθείτε

Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή: Υπολογίστε τη σύνταξή σας online!
Τις εφαρμογές των νέων ��εχνολογιών στο πεδίο των συντάξεων του Δημοσίου παρουσίασαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Χαράλαμπος Τσαβδάρης.
«Έχει τεθεί σε λειτουργία η διαδικτυακή πύλη (portal) με στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και τη προώθηση της αναγκαίας διαφάνειας. Μέσω του portal, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες έχουν ήδη τη δυνατότητα υπολογισμού της σύνταξής τους και, από την 1η Ιανουαρίου 2013, παρακολούθησης της πορείας της αίτησης συνταξιοδότησής τους» αναφέρεται στην ανακοίνωσή.
Όπως ενημερώνουν στη συνέχεια, «έχει τεθεί σε λειτουργία, από την 1η Ιανουαρίου 2014, σχετική εφαρμογή και πλέον διατίθενται ηλεκτρονικά τα εν��μερωτικά σημειώματα συντάξεων του Δημοσίου, από τη διαδικτυακή πύλη».
Πως θα υπολογίσετε τη σύνταξή σας online
Η πληροφόρηση είναι προσωποποιημένη και η ηλεκτρονική ενημέρωση γίνεται είτε μέσω του ακόλουθου portal (https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/SYNTMIST/Content/Syntaxeis) είτε από τον γενικό ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες:
• Στις «Δράσεις» (γαλάζια περιοχή) επιλέγετε το πεδίο «Μισθοί – Συντάξεις».
• Επιλέγετε το πεδίο «Συντάξεις» (επάνω δεξιά στην σελίδα).
• Επιλέγετε το πεδίο «Προσωποποιημένη πληροφόρηση» (α��ιστερά στη μέση της σελίδας).
• Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης (κωδικός Taxisnet).
• Επιλέγετε το πεδίο «Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα».
• Επιλέγετε τον μήνα και έτος του ενδιαφέροντος σας.
• Επιλέγετε το πεδίο «Εμφάνιση».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top