Χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στην Αριζόνα για τη νεκρώσιμη τελετή και φόρο τιμής στον ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ που δολοφονήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου ενώ μιλούσε σε εκδήλωση στο Utah Valley University.
Αποκάλυψη: Ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ συγκατοικούσε με τρανς
Η κηδεία του Τσάρλι Κερκ αναδεικνύεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά μνημόσυνα. Λαοθάλασσα έχει πλημμυρίσει το στάδιο State Farm Stadium όπου πραγματοποιείται η τελετή μνήμης.
STUNNING TURNOUT: Drone video shows the outpouring of support as more than 100,000 people are expected to attend the Charlie Kirk memorial service in Arizona. pic.twitter.com/e8zQSF6i65
— Fox News (@FoxNews) September 21, 2025
This is what 50+ THOUSAND people worshipping Jesus Christ looks like for Charlie Kirk’s memorial
— MAGA Voice (@MAGAVoice) September 21, 2025
Jesus Christ truly is KING
AMEN 🙏 pic.twitter.com/32SEGixzSl
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς και η σύζυγος του εκλιπόντος, Έρικα Κερκ, θα απευθύνουν ομιλίες για τη ζωή και την επιρροή του δολοφονηθέντος Κερκ.
Έμφραγμα επικρατεί στους γύρω δρόμους. Οι περισσότεροι φορούν κόκκινα, λευκά και μπλε, όπως ζήτησαν οι διοργανωτές, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.
Στην τελετή μνήμης για τον Κερκ δίνει το «παρών» και ο Έλον Μασκ.
Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.