Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν και μία χαροπαλεύει

Θρίλερ με τις περίεργες υποθέσεις σε μικρό διάστημα

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης δίνει μάχη για τη ζωή της μια 31χρονη από το Ρέθυμνο που είχε πάει εκεί διακοπές με τον σύντροφό της και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της - Mega

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης μετά από τα δυσάρεστα γεγονότα που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνίστριες τρεις Ελληνίδες

Χθες όλοι συγκλονίστηκαν από την αυτοκτονία μια 54χρονης Ελληνίδας, η οποία έπεσε από την οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Χθες μια Ελληνίδα αυτοκτόνησε πέφτοντας από την οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη

Χθες μια Ελληνίδα αυτοκτόνησε πέφτοντας από την οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη: Ελληνίδα έπεσε από την οροφή εμπορικού κέντρου

Πριν από περίπου μια εβδομάδα μια ακόμα Ελληνίδα έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα στον Βόσπορο. 

Βίντεο την κατέγραψε να οδηγεί με το αυτοκίνητό της σε μία από τις γέφυρες της πόλης, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια έστρεψε το αυτοκίνητό της προς τα κιγκλιδώματα και προσέκρουσε στα προστατευτικά της γέφυρας. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, περπάτησε μερικά μέτρα και πήδηξε στο κενό. 

Η σορός της εντοπίστηκε στην περιοχή Μπεσίκτας. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε προσχεδιάσει την αυτοκτονία της, καθώς νωρίτερα είχε επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο, στο οποίο άφησε τα σκυλιά της για να τα προσέχει. 

Σύμφωνα, πάντα, με τουρκικά δημοσιεύματα, η αιτία που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν η ερωτική απογοήτευση. Η γυναίκα φέρεται να έπεσε σε κατάθλιψη και σύμφωνα με το περιβάλλον της είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Το τρίτο περίεργο περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες στην περιοχή Γαλατά της Κωνσταντινούπολη, όπου σε διαμέρισμα βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας Νορβηγός και η Ελληνίδα σύντροφός του. 

H 31χρονη Ελληνίδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Κωνσταντινούπολη

H 31χρονη Ελληνίδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Κωνσταντινούπολη

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τους αναζητούσε και δεν τους έβρισκε. Μπήκε μέσα με ένα εφεδρικό κλειδί και τους βρήκε ξαπλωμένους χωρίς τις αισθήσεις τους στη κρεβατοκάμαρα. Κάλεσε ασθενοφόρο και οι διασώστες που έφτασαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός, ενώ η Ελληνίδα σύντροφος του είχε σφυγμό.

Ο Νορβηγός σύντροφος της 31χρονης

Ο Νορβηγός σύντροφος της 31χρονης

Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top