Γαλλία: Μητέρα έδειρε συμμαθητή του γιου της και το βιντεοσκοπούσε

Τον ανάγκασε να γονατίσει και έβαλε τον γιο της να τον χαστουκίσει

Γαλλία: Άγριος Ξυλοδαρμός Μαθητή Από Μητέρα

Μια μητέρα βιντεοσκοπήθηκε να επιτίθεται βίαια σε έναν έφηβο στο Boissy-Saint-Léger (Val-de-Marne). Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης γύρω στις 10:30 π.μ. στον οικισμό Haie Griselle κοντά στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Blaise Cendrars, σύμφωνα με το BFMTV.

 


 
Μπροστά σε αρκετούς μαθητές, η μητέρα επιτέθηκε σε μαθητή που φέρεται να είχε επιτεθεί στον γιο της στο σχολείο. Η γυναίκα προσέβαλε το παιδί και το χαστούκισε αρκετές φορές πριν το αναγκάσει να γονατίσει μπροστά στους εφήβους. Στη συνέχεια παρότρυνε τον γιο της να χαστουκίσει με τη σειρά του το αγόρι και να το γρονθοκοπήσει.

 

Αδιανόητη βία: Κοπέλα βασανίζει 13χρονο και το χαίρεται

Η σκηνή βιντεοσκοπήθηκε από αρκετούς μαθητές και αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με νομική πηγή του BFMTV, δεν πρόκειται για περίπτωση σχολικού εκφοβισμού, καθώς τα δύο παιδιά δεν γνωρίζονταν πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Και τα δύο είχαν μόλις ξεκινήσει την 6η τάξη.
 
Ο γιος της επιτιθέμενης μητέρας δεν ανέφερε καμία παρενόχληση και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η συμπεριφορά αυτή είχε επαναληφθεί από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τα εν λόγω γεγονότα συνδέονταν με έναν καβγά που είχε λάβει χώρα στην αυλή του σχολείου.

Ρέθυμνο: Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο

Μια κάτοικος της περιοχής, η οποία έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, δήλωσε στο BFMTV ότι βρήκε τα παιδιά που είχαν γίνει μάρτυρες της σκηνής «εντελώς αποσβολωμένα».
 
Είπε μάλιστα ότι όταν έφτασε στο σημείο, ένας από τους εφήβους «έτρεμε». «Δεν ήταν καλά, υπήρχαν αγόρια και κορίτσια. Αν ήταν  σε αυτή την κατάσταση, σημαίνει ότι ήταν σοβαρό»,  είπε στο BFMTV η κάτοικος του Boissy-Saint-Léger.

Νέα Υόρκη: Άνδρας ξυλοκόπησε ηλικιωμένη στο μετρό

Την επομένη της επίθεσης, οι γονείς του μαθητή που έφαγε ξύλο από την εξαγριωμένη γυναίκα και το γιο της, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Boissy-Saint-Léger. Υπέβαλαν καταγγελία για βία και έδωσαν στην αστυνομία ένα βίντεο με τη σκηνή.
 
Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα στο σπίτι της και την προφυλάκισε με την κατηγορία της βίας κατά ανηλίκων κάτω των 15 ετών, της άμεσης πρόκλησης ανηλίκου να διαπράξει αδίκημα και της ρατσιστικής βίας.

Βίντεο Ντοκουμέντο Από Ξυλοδαρμό Ανηλίκου Στα Νότια Προάστια

Το Σάββατο οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση εν αναμονή της δίκης της. Αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου του Créteil στις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, της απαγορεύεται να επικοινωνήσει με το θύμα ή να πάει στο σπίτι του και πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα Boissy-Saint-Léger κάθε 15 ημέρες.

Παρίσι, Μαρία Δεναξά
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top