TikTok: Viral το κόλπο ταξιδιώτη σε πτήση για να μένει η διπλανή θέση κενή

Απίστευτο βίντεο

Viral το κόλπο ταξιδιώτη σε πτήση για να μένει η διπλανή θέση κενή

Viral έγινε στο TikTok ένα βίντεο με το περίεργο κόλπο που βρήκε ένας επιβάτης για να μείνει κενή η διπλανή του θέση στο αεροπλάνο

Τραγωδία στον αέρα - Πιλότος πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης

Τα πιο «παραδοσιακά» κόλπα συνήθως περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ενός αντικειμένου όπως ένα βιβλίο ή ένα κασκόλ σε μια θέση με την ελπίδα να μείνει κενή.

Ωστόσο ένας νεαρός επιβάτης ανακάλυψε έναν πραγματικά ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο κρατούσε το διπλανό κάθισμα κενό, ενώ πτήση της αμερικάνικης Southwest Airlines ήταν έτοιμη για απογείωση, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun. Στη συγκεκριμένη εταιρία καθένας μπορεί απλά να επιλέξει τη θέση του όταν επιβιβάζεται στο αεροσκάφος.

Στο βίντεο -που κατέβηκε από τον αρχικό χρήστη, ωστόσο μοιράστηκε από άλλους λογαριασμούς TikTok- καταγράφεται ένας άνδρας να χαμογελάει, ενώ χρησιμοποιεί το χέρι του με κρεμασμένο ένα φούτερ και ένα καπέλο για να μοιάζει με άνθρωπο.

Τρόμος στον αέρα: Άνοιξε η πόρτα του αεροσκάφους εν ώρα πτήσης

 

@troygenewilson

 

♬ original sound - TroyGeneWilson

 

Αν και δεν γνωρίζουμε αν τελικά το κόλπο έπιασε μέχρι τέλους, στο βίντεο φαίνονται οι ταξιδιώτες που επιβιβάζονται στην πτήση να περνούν δίπλα από την άδεια θέση χωρίς να αντιλαμβάνονται την περίεργη τακτική, με αποτέλεσμα να ψάχνουν αλλού για θέση...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top