Προπονήτρια cheerleading βίαζε επί 5 χρόνια τον ανήλικο φίλο της κόρης της!

Την κατήγγειλε ότι έκαναν σεξ πάνω από 300 φορές όταν αυτός ήταν 16 ετών

Προπονήτρια cheerleading βίαζε επί 5 χρόνια τον ανήλικο φίλο της κόρης της

Μια προπονήτρια cheerleading στην Οκλαχόμα συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με τον 16χρονο πρώην φίλο της κόρης της περισσότερες από 300 φορές, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η 45χρονη Jennifer Hawkins προφυλακίστηκε για βιασμό δεύτερου βαθμού, μετά την καταγγελία για τη σεξουαλική σχέση που είχε με ανήλικο επί πέντε χρόνια, σύμφωνα με όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. 

H Jennifer Hawkins/ πηγή Cleveland County Sheriff

H Jennifer Hawkins/ πηγή Cleveland County Sheriff

Οι ερευνητές άρχισαν να παρακολουθούν, τον περασμένο Ιανουάριο, την προπονήτρια που εργαζόταν σε δημόσια σχολεία, αφού το φερόμενο θύμα, 21 ετών σήμερα, την κατήγγειλε για βιασμό, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση που έλαβε και δημοσίευσε το Fox 25.

Το θύμα είπε στους ερευνητές ότι η Hawkins τον παρακίνησε να συνευρεθούν ερωτικά για πρώτη φορά το 2017, όταν τότε το αγόρι έβγαινε με την κόρη της.

Όπως ισχυρίστηκε έκανε σεξ με την 45χρονη στο σπίτι της σχεδόν κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος στο σχολείο. Ο 21χρονος σήμερα φοιτητής είπε στους αστυνομικούς ότι έκαναν σεξ περισσότερες από 300 φορές από το 2017 έως το 2022, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο νεαρός παρουσίασε στις αρχές μηνύματα που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στα οποία η Hawkins έδειχνε εξαγριωμένη όταν ο έφηβος «παρατηρούσε» άλλες γυναίκες.

«Η Jennifer Hawkins στην αρχή αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του. Όμως στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος και άρχισε να κλαίει. Παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή» αναφέρεται στην κατάθεσή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top