Ουκρανία: Νεκρός 13χρονος σε στάση λεωφορείου από ρωσικό χτύπημα

Ο πατέρας κρατούσε το χέρι του νεκρού γιου του– Συγκλονίζουν οι εικόνες

Σοκαριστικές εικόνες από τα συντρίμμια που άφησε πίσω η ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο - Βίντεο και φωτογραφία από Reuters

Τραγικός ο απολογισμός της ρωσικής επίθεσης με πυραύλους στην ουκρανική πόλη Τσουχούιβ, στην περιοχή του Χαρκόβου καθώς τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων ένα 13χρονο αγόρι. Το αγόρι σκοτώθηκε ενώ περίμενε το λεωφορείο ενώ σοκάρουν εικόνες με τον πατέρα του 13χρονου γονατισμένου να κρατά το χέρι του νεκρού γιου του.

νεκρός χάρκοβο

Φωτογραφία από Reuters

Ο κυβερνήτης της περιοχής του Χαρκόβου Όλεχ Σινεχούμποφ ανακοίνωσε πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Χάρκοβο σήμερα, ο έφηβος, ένας άνδρας και μία γυναίκα, αλλά δεν ήταν σαφές εάν και οι τρεις έχασαν τη ζωή τους στη στάση του λεωφορείου. Ο ίδιος δήλωσε ότι η 15χρονη αδελφή του εφήβου είχε επίσης τραυματιστεί, χωρίς όμως να δώσει τα ονόματά τους.

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος σκότωσε 20 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά

«Από το χτύπημα καταστράφηκε ένα διώροφο συγκρότημα κατοικιών, ένα σχολείο και ένα κατάστημα, ενώ μέλη σωστικών συνεργείων έκαναν έρευνες στα χαλάσματα,» συμπλήρωσε ο Όλεχ Σινεχούμποφ.

Αξιωματικός της αστυνομίας της περιοχής δήλωσε ότι η Ρωσία εκτόξευσε τέσσερις πυραύλους κατά της πόλης από σημείο κοντά στην πόλη Μπελγκορόντ, στη δυτική Ρωσία, γύρω στις 03.30 τοπική ώρα.

Ουκρανία: Βομβάρδισαν πολυκατοικία στο Ντονέτσκ – 15 νεκροί

Η Ρωσία, που εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, αρνείται ότι στοχοθετεί αμάχους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top