Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον γιο της επειδή ήταν αυτιστικός

Πίστευε ότι ο αυτισμός είναι μεταδοτικός

δολοφονία αυτισμός

Σε τουλάχιστον 40 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του και τον εννιάχρονο αυτιστικό γιο της στην Αγγλία.

Ο Daniel Boulton περπάτησε 45 χιλιόμετρα μέχρι το Louth του Lincolnshire, προκειμένου να δολοφονήσει την Bethany Vincent και τον 9χρονο αυτιστικό γιο της . Όπως ισχυρίστηκε στη δίκη, τους δολοφόνησε γιατί πίστευε ότι ο αυτισμός είναι μεταδοτικός και φοβόταν μήπως κολλήσει και ο δικός του γιος.

δολοφονία αυτισμός

Μετά το φρικιαστικό έγκλημα, ο δολοφόνος κάθισε στον κήπο και κάπνισε ήρεμος ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια έφυγε, αφήνοντας πίσω το εννέα μηνών μωρό της πρώην του, όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Η σύλληψη του δράστη δεν ήταν εύκολη και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό.  Ο δράστης μπήκε σε σπίτι, μαχαίρωσε έναν αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, έκλεψε αλκοόλ και τρόφιμα από το σπίτι και τράπηκε σε φυγή.

αυτισμός έγκλημα

Τελικά εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της αστυνομίας σε μια φάρμα, όπου προσπάθησε να κλέψει δύο αυτοκίνητα. Όταν οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν τους ενθάρρυνε να τον πυροβολήσουν.

«Ξέρω ότι είμαι κακός, αλλά μπορείτε να μου δώσετε λίγο νερό σας παρακαλώ;», ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο Boulton μετά τη σύλληψή του.

Στο δικαστήριο αρνήθηκε τις δολοφονίες, επικαλούμενος ψυχιατρικές διαταραχές, αλλά το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top