CEO απέλυσε ομαδικά 900 εργαζομένους του μέσω Zoom!

Απίστευτο κράξιμο στα social media με απόσπασμα από τη βιντεοκλήση

Τηλεργασία/ Unsplash

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σίγουρα αλλάξει τα δεδομένα, καθώς πολλοί άνθρωποι πλέον εργάζονται αποκλειστικά με τηλεργασία. 

Όμως 900 υπάλληλοι μίας Ινδο-αμερικανικής εταιρείας βίωσαν κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο πριν λίγες μέρες, όταν ο CEO τους κάλεσε μέσω zoom για να τους απολύσει ομαδικά!

Έρευνα: Θέλουν να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στο γραφείο μετά τo lockdown;

«Εάν συμμετέχετε σε αυτή την κλήση, τότε βρίσκεστε στην άτυχη ομάδα, η οποία πρόκειται να απολυθεί. Η απασχόλησή σας εδώ σταματάει αυτή την στιγμή» λέει ο Vishal Garg σε βίντεο που διέρρευσε από τη βιντεοκλήση. 

Τι υγιεινό να φτιάξω τις ώρες της τηλεργασίας;

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα social media, με τους χρήστες να κρίνουν έντονα τον CEO, ο οποίος αποφάσισε να απολύσει σχεδόν το 9% των υπαλλήλων του με μία 3λεπτη κλήση στο zoom. 

Μάλιστα, πολλοί σχολίασαν αρνητικά την απόφαση της Ινδο-αμερικανικής εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στα στεγαστικά δάνεια, να απολύσει τους εργαζομένους της λίγο πριν τις γιορτές! 

Tηλεργασία: Διακόσμησε τον χώρο σου και φτιάξε τη διάθεση σου

«Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που κάνω κάτι τέτοιο και δεν θέλω να το κάνω. Την προηγούμενη φορά έκλαψα. Τώρα, ελπίζω να είμαι δυνατότερος» ισχυρίστηκε ο επιχειρηματίας. Δεν φαίνεται όμως να έπεισε πολλούς για την στεναχώρια του! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top