Γερμανία: Η Μέρκελ σχεδόν αποκοιμήθηκε σε βιντεοκλήση με πολίτες

Τα σχόλια στο Twitter πήραν «φωτιά»

Απόσπασμα από τη συζήτηση των πολιτών με την Άνγκελα Μέρκελ / Reuters

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σχεδόν... αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με πολίτες.

Το βίντεο που έγινε viral και «έβαλε φωτιά» στο Twitter ανήρτησε το πρακτορειο Reuters γράφοντας: «Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια ενός εικονικού διαλόγου με πολίτες».

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το βίντεο. «Προσωπικά, μετά από τόσα χρόνια και τόσες πολλές κρίσεις, δώστε της μία στιγμή. Γελάω, αλλά την καταλαβαίνω», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν λίγο βαρετή η συζήτηση» έγραψε ένας άλλος. 

Από τη μεριά της η καγκελάριος ανήρτησε ένα απόσπασμα από τη διαδικτυακή συζήτηση γράφοντας: «Διάλογος των πολιτών για τη συνεργασία μεταξύ των γενεών. Η πανδημία είναι μια δύσκολη στιγμή, ειδικά για νεότερους και ηλικιωμένους: Η καγκελάριος Μέρκελ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη σημερινή συνομιλία με πολίτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών. Το θέμα του ψηφιακού διαλόγου πολιτών ήταν η συνένωση των γενεών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top