Κορωνοϊός: Κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο, ενώ ήταν όλοι εμβολιασμένοι

Τι αναφέρει η Royal Caribbean για το πλήρωμα και τους επιβάτες

κρουαζιερόπλοιο Celebrity Millennium

Δύο άτομα μολύνθηκαν από τον νέο κορωνοϊό πάνω στο κρουαζιερόπλοιο κι αυτό παρότι «πλήρωμα και επιβάτες είχαν εμβολιαστεί» πλήρως, ανακοίνωσε η εταιρεία Royal Caribbean.

Το Celebrity Millennium ένα από τα πρώτα κρουαζιερόπλοια που ξανάρχισαν τα ταξίδια αναψυχής στη Βόρεια Αμερική μετά την εκδήλωση της πανδημίας.

Κορωνοϊός: Παρενέργειες μετά το εμβόλιο - Σε ποιους και γιατί εμφανίζονται

Τα δύο πρόσωπα αυτά «είναι ασυμπτωματικά, βρίσκονται επί του παρόντος σε απομόνωση και παρακολουθούνται από την ιατρική μας ομάδα», ανέφερε η εταιρεία, διαβεβαιώνοντας πως διεξάγει επιχείρηση ιχνηλάτησης των επαφών τους.

Το πλοίο απέπλευσε από το Σεντ Μάαρτεν, το ολλανδικό τμήμα του νησιού Άγιος Μαρτίνος της Καραϊβικής, την 5η Ιουνίου.

Τι αναφέρει η Royal Caribbean για τα δύο κρούσματα κορωνοϊού

Τα δύο αυτά πρόσωπα διαγνώστηκαν με κορωνοϊό έπειτα από «τα υποχρεωτικά τεστ ενόψει της κρουαζιέρας», εξήγησε η Royal Caribbean. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, όλοι οι επιβάτες της είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό τεστ το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει ως και 72 ώρες πριν από τον απόπλου.

Μετά τον απόπλου του από το Σεντ Μάαρτεν, το Celebrity Millennium προβλέπεται να κάνει επταήμερο περίπλου στην Καραϊβική Θάλασσα, περνώντας από τα Μπαρμπέιντος, την Αρούμπα και το Κουρασάο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top