Γλυκά Νερά φόνος: Πρώτο θέμα σε βρετανικά και αμερικανικά μέσα

Συγκλονίζει η δολοφονία της 20χρονης μητέρας

Η 20χρονη μητέρα
Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του 32χρονου πιλότου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. (11/5)

Το πρωτοφανούς βαρβαρότητας έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα μια 20χρονη μητέρα απασχολεί και σήμερα τα αμερικανικά και βρετανικά μέσα.

Ο βασανισμός της από τους τρεις διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και ο ασφυκτικός της θάνατος είναι πρώτο θέμα στην Daily Mail, τους Times του Λονδίνου, τη New York Post και το Reuters.

New York Post

Ρεπορτάζ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά στη New York Post

Οι εφημερίδες δημοσιεύουν φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού και περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης. 

«Την έδεσαν και τη βασάνισαν μέχρι να τους πει πού έχουν κρύψει τα χρήματα και τα κοσμήματα», είπε αστυνομική πηγή στους Times του Λονδίνου. 

Daily Mail

Το ρεπορτάζ της Daily Mail

Κάνουν λόγο για ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα και για επικίνδυνους εγκληματίες που δε δίστασαν να πνίξουν το σκυλί της οικογένειας που γάβγιζε όταν τους αντιλήφθηκε, αλλά και να σημαδέψουν με το όπλο το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού για να αναγκάζουν τους γονείς να αποκαλύψουν την κρυψώνα με τα χρήματα. 

Αυτό που υπογραμμίζουν τόσο το Reuters, όσο και τα άλλα ξένα μέσα είναι πως διαρρήξεις συμβαίνουν συχνά στην Αττική, αλλά είναι πρωτοφανές να δολοφονείται μία μητέρα μπροστά στο παιδί της. 

Reuters

Ρεπορτάζ του Reuters για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν εκτενώς με φωτογραφίες και πληροφορίες τη ζωή του νεαρού ζευγαριού που παντρεύτηκε πριν από λίγα χρόνια και με τον ερχομό του πρώτου παιδιού έκανε όνειρα για το μέλλον και για μια ευτυχισμένη ζωή. 

Αναφέρουν πως οι έρευνες στρέφονται σε σεσημασμένους ληστές και σε παρόμοια εγκλήματα του παρελθόντος και υπογραμμίζουν την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επικηρύξει τους δράστες για 300.000 ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top