ΗΠΑ: Ραγίζει καρδιές 9χρονο αγόρι - «Το μόνο που θέλω είναι μια οικογένεια»

Χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του

H ιστορία του μικρού Τζόρνταν από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ έχει αγγίξει όλη την υφήλιο. Ο μικρός, εδώ και έξι χρόνια ζει σε κέντρο ανάδοχης φροντίδας και πλέον εύχεται να υιοθετηθεί και να αποκτήσει μία οικογένεια. 

«Μία οικογένεια, μία οικογένεια... Αυτή είναι η μόνη ευχή που έχω… Θα ήθελα μία μαμά και έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο. Σας παρακαλώ». Αυτά είναι τα λόγια του 9χρονου που το μόνο που θέλει είναι ένα μόνιμο σπίτι, δύο χέρια να τον αγκαλιάζουν και να τον σηκώνουν όταν πέφτει. 

Από τα έξι του χρόνια βρίσκεται στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Κάθε μέρα του λείπει όλο και πιο πολύ ο βιολογικός, μικρότερος αδερφός του, ο οποίος υιοθετήθηκε από μία οικογένεια. 

«Ο λόγος που αυτό είναι σημαντικό, είναι επειδή θέλω να έχω κάποιον να μιλάω όποτε το χρειάζομαι. Ελπίζω να με διαλέξει κάποιος», συνεχίζει ο μικρός Τζόρνταν. 

Πάνω από 5.000 αιτήσεις υιοθεσίας για τον 9χρονο

Τα λόγια του έχουν αγγίξει χιλιάδες Αμερικανούς, οι οποίοι με το που είδαν το ρεπορτάζ κάλεσαν στο κέντρο όπου φιλοξενείται δηλώνοντας πρόθυμοι να του χαρίσουν την οικογένεια που ονειρεύεται . 

Μάλιστα, σύμφωνα με το CNN, οι υποψήφιοι γονείς για το μικρό αγοράκι θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο, καθώς ο Τζόρνταν έχει ζήσει πολλές τραυματικές καταστάσεις στη ζωή του.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top