Κορωνοϊός: Κι άλλος Βρετανός υπουργός σε κατ’οίκον περιορισμό

Mε συμπτώματα της νόσου... μέλος της οικογένειας του Μάικλ Γκόουβ

Μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική, ένας ακόμη υπουργός της κυβέρνησης Τζόνσον βρίσκεται σε κατ’ οίκον απομόνωση. 

Παραμένει στην εντατική ο Τζόνσον: «Δεν είναι με αναπνευστήρα»

Ο Μάικλ Γκόουβ, υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έκανε γνωστό ότι έχει περιοριστεί στο σπίτι του, καθώς ένα από τα μέλη της οικογενείας του εμφάνισε συμπτώματα της νόσου.
 

Όπως έγραψε στο twitter, το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον δεν έχει συμπτώματα κι εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι.

Covid-19: Διαγνώσθηκε θετικός και ο Βρετανός υπουργός Υγείας

Oι Βρετανοί υπουργοί προσπαθούν να κρατήσουν τον έλεγχο της κατάστασης, μετά την επιδείνωση της υγείας του Τζόνσον. Υπενθυμίζεται ότι και η σύντροφος του Βρετανού Πρωθυπουργού, η οποία είναι έγκυος, βρέθηκε θετική στον ιό.  

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα και ο σύμβουλος υγείας της αγγλικής κυβέρνησης

Πριν λίγες μέρες, μετά την αποκάλυψη Τζόνσον ότι νοσεί από τον Covid-19, o Bρετανός υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, παραδέχτηκε ότι επίσης διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, ενώ και ο καθηγητής Κρις Ουίτι, ο οποίος ενημερώνει τη Βρετανία σχετικά με τις εξελίξεις του κορωνοϊού στη χώρα, βρίσκεται σε απομόνωση καθώς εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top