Ναυπακτιώτες κατέκτησαν τη Νέα Υόρκη με κολοκυθοκεφτέδες και γύρο!

Ανάμεσα στους πελάτες τους ο Brad Pitt και ο Robert De Niro

Μια ελληνική καντίνα στην καρδιά της Νέας Υόρκης ξετρελαίνει το Hollywood. Καθημερινά σχηματίζονται ουρές για σουβλάκι και κολοκυθοκεφτέδες, ενώ ανάμεσα στους πελάτες είναι ο Brad Pitt και ο Robert De Niro. 

«Ανοίγουμε 5 η ώρα, κατά τις 11 η ώρα αρχίζουν και τρώνε γύρο, πίτα, σουβλάκι, ρύζι, κοτόπουλο, σαλάτες ελληνικές. Τρίτη και Πεμπτη έχουμε παστίτσιο, μακαρόνια με κιμά, παϊδάκια, πατάτες στο φούρνο...Όλα τα βάζουν τζατζίκι, κρεμμύδι, δεν τους νοιάζει πάνε για δουλειά έτσι» είπε ο Νίκος Καραγιώργος, ο ιδιοκτήτης της καντίνας.  

Γλείφουν και τα δάχτυλα τους οι Αμερικανοί με το τζατζίκι! 

Δεκατρία χρόνια τώρα ο Νίκος και ο αδελφός του, ο Φώτης, από την ορεινή Ναυπακτία ξετρελαίνουν με το μενού τους, τους Νεουρκέζους.

Έμαθαν τα μυστικά του street food από τον θείο τους, τον Κώστα, που πούλαγε hot dog το '70 με ένα... καρότσι, ακολούθησαν τις συνταγές της μαμά τους και σιγά σιγά εφτιαξαν ένα εστιατόριο με ρόδες που πάει παντού.

Εδώ τρώνε "βρώμικο" Brad Pitt​​​​​​​ και Robert De Niro​​​​​​​

«Μια φορά την εβδομάδα έρχεται εδώ κάποιος διάσημος. Οι πιο διάσημοι είναι ο Brad Pitt, Jennifer Lopez, Robert De Niro. Η Jennifer Aniston με χαιρέτησε, μου μίλησε, δεν έφαγε αλλά έφαγε κάποιος που ήταν μαζί της» είπε ο ιδιοκτήτης. 

Όλα στο...  νόστιμο φορτηγό τους έχουν χρώμα ελληνικό. Το όνομα της καντίνας προήλθε απο τον θείο Κώστα που τους βοήθησε, στο σήμα τους η Ακρόπολη με πιρούνια και στην καρδιά τους πάντα η Ελλάδα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top