Πυροβόλησε στα McDonald's γιατί ήταν κρύες οι πατάτες της

Σκηνές πανικού μέσα στο κατάστημα

πατάτες τηγανιτές
Φωτογραφία unsplash

Πανικός και τρόμος επικράτησαν μέσα σε υπακατάστημα των McDonald's στη Τζόρζια των ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα άνοιξε πυρ μέσα στο εστιατόριο γιατί οι πατάτες που ήρθαν στο τραπέζι της ήταν κρύες. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν από την αρχή αλλοπρόσαλλη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια. 

Όταν συνειδητοποίησε ότι οι πατάτες της ήταν κρύες, αντί να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει να αντικατασταθεί η παραγγελία της, εκείνη εξερράγη και ξεκίνησε έναν απίστευτο καβγά με τους υπαλλήλους. 

Αρχικά πήρε ένα αναψυκτικό και το πέταξε με δύναμη στον διευθυντή και μετά προσπάθησε να μπει πίσω από τον πάγκο. Ένας από τους υπαλλήλους, όμως, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβγαλε έξω από το κατάστημα. 

Όλοι νόμιζαν ότι το συμβάν είχε λήξει. Η γυναίκα, όμως, εμφανίστηκε και πάλι λίγα λεπτά αργότερα με ένα όπλο στο χέρι και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον. 

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τη γυναίκα την ώρα που οδηγούσε ατάραχη το αυτοκίνητό της και επέστρεφε στο σπίτι της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top