Τενερίφη: Θρίλερ σε σπήλαιο - Νεκρή Γερμανίδα μαζί με τον 10χρονο γιο της

Συνελήφθη ο πατέρας όταν το άλλο παιδί ειδοποίησε τις Αρχές

τενεριφη

Το πτώμα μίας 39χρονης Γερμανίδας και του 10χρονου γιου της εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή στο εσωτερικό ενός σπηλαίου στην Τενερίφη.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο πατέρας της οικογένειας.

AP Photo/Andres Gutierrez

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε ανάμεσα σε δύο χαράδρες. Το άλλο παιδί της οικογένειας, ένα 5χρονο αγοράκι, κατάφερε να ξεφύγει και βρέθηκε από κάποιους να περιφέρεται στο βουνό.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έτσι το αγοράκι εξιστόρησε τι είχε συμβεί.

AP Photo/Andres Gutierrez

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάθεση του παιδιού. σημειώνοντας ότι δεν έχουν, προς το παρόν, αποσαφηνιστεί τα αίτια θανάτου των δύο θυμάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, που επικαλούνται πηγές προσκείμενες στην έρευνα, η γυναίκα και τα παιδιά της είχαν πάει να επισκεφθούν τον πατέρα, που διέμενε στις Κανάριες Νήσους.

AP Photo/Andres Gutierrez

Η ανακοίνωση της ανακάλυψης των δύο σορών προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ, μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής.

«Μια γυναίκα και ο γιος της δολοφονήθηκαν. Άλλο ένα πλήγμα της σεξιστικής βίας. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτό» έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης.

AP Photo/Andres Gutierrez

AP Photo/Andres Gutierrez
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top