Σε ρόλο «παραμυθά» ο Ζάεφ

Έκανε ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας

Στην τελική ευθεία πριν την τελευταία ψηφοφορία στην Σκοπιανή Βουλή για τις αλλαγές στο Σύνταγμα, ο Zάεφ μπήκε στο κλίμα των ημερών  και διάβασε παραμύθια σε μαθητές με πολλαπλά μηνύματα.

Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ρόλο «παραμυθά» ο  Σκοπιανός Πρόεδρος μαζί με μαθητές της δευτέρας δημοτικού  έκαναν ένα ταξίδι στη  «χώρα της φαντασίας».

Σύμφωνα με το παραμύθι, αυτή η χώρα κινδυνεύει με εξαφάνιση και ο Ζάεφ κάλεσε τους μικρούς μπόμπιρες να σώσουν τους ήρωες της.

Το παραμύθι του Ζάεφ δεν είχε σπαθιά, πολέμους και δράκους, αλλά διάβασμα βιβλίων από τα παιδιά για να σωθεί η χώρα της φαντασίας. 

Αποστάσεις από τους χειρισμούς Ζάεφ πήρε ο Ιβάνοφ

Ωστόσο το γεμάτο συμβολισμούς παραμύθι του Σκοπιανού  πρωθυπουργού δεν συμμερίζεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιβάνοφ ο οποίος δήλωσε πως η συμφωνία των Πρεσπών βάζει τέλος στη δημοκρατία της Μακεδονίας.

«Ελπίζω ακόμα ότι αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα αντλήσει δυνάμεις, θα ακούσει τη φωνή του λαού και θα απορρίψει τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις τροπολογίες για αλλαγή του Συντάγματος» είπε χαρακτηριστικά.

Οι βουλευτές της πλειοψηφίας τον αποδοκίμασαν ενώ η Σκοπιανή κυβέρνηση τον χαρακτήρισε «παγιδευμένο στο παρελθόν, χωρίς ευρωπαϊκό προσανατολισμό και απέναντι στα συμφέροντα της χώρας.

Αλυτρωτικά τραγούδια σε γιορτή στην Έδεσσα

Η Πανμακεδονική Αυστραλίας ανάρτησε παραδοσιακό τραγούδι των ψευδομακεδόνων που ακούστηκε σε γιορτή στην Έδεσσα. Επιπλέον με μαζικές αγωγές για καταπάτηση των ατομικών και πολιτικών τους δικαιωμάτων ετοιμάζονται πανμακεδονικές οργανώσεις μετα την απόφαση του ΣτΕ να απορρίψει την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά δεν το πέτυχαν.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων Εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top