Μετανάστες κατηγορούνται ότι βίασαν και σκότωσαν 14χρονη στη Γερμανία

Συνελήφθη ο ένας, αναζητείται 20χρονος Ιρακινός

Συγκλονισμένη είναι η Γερμανία από την άγρια δολοφονία της 14χρονης Σουζάνα Φέλντμαν, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 22 Μαΐου στην πόλη Βιζμπάντεν και εντοπίστηκε τελικά νεκρή σε δασική περιοχή της πόλης.

Η αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτο για τη δολοφονία του κοριτσιού έναν 35χρονο Τούρκο, ενώ αναζητείται ένα 20χρονος Ιρακινός, με το όνομα Αλί Μπασάρ.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ο Μπασάρ έφτασε στη Γερμανία το 2015 και είχε υποβάλει αίτηση ασύλου η οποία όμως είχε απορριφθεί και περίμενε τώρα το αποτέλεσμα της ένστασης το οποίο είχε υποβάλει.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα το 14χρονο κορίτσι στραγγαλίστηκε, ενώ οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο προηγουμένως να έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο άνδρες.

Οι δύο ύποπτοι φέρονται να ζούσαν στο ίδιο κέντρο υποδοχής, ενώ ο 20χρονος Ιρακινός έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς έχει κατηγορηθεί για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και ληστείες.

Στα ίχνη τους έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από την κατάθεση ενός 13χρονου αγοριού, το οποίο κατέθεσε στις αρχές και κατονόμασε τον Μπασάρ ως βασικό ύποπτο.

Εκτιμάται ότι ο 20χρονος έχει διαφύγει στο Ιράκ μέσω Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top