Βραζιλιάνα έχασε 80 κιλά και απέκτησε σώμα μοντέλου

Ένα κορίτσι 24 ετών από τη Βραζιλία έβαλε πείσμα ν ‘αδυνατίσει και τα κατάφερε

Ένα κορίτσι 24 ετών από τη Βραζιλία έβαλε πείσμα ν ‘αδυνατίσει. Όχι μόνο έχασε 80 κιλά, αλλά πλέον έχει αναλογίες μοντέλου.

Η Θαιάνα γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα και θεωρείται πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Η  βραζιλιανά σχεδιάστρια μόδας Θάινα Μπαρμπόζα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει πλέον από τα καλλίγραμμα μοντέλα που περπατούν στην πασαρέλα με τα μικροσκοπικά μπικίνι τους.....Η κοπέλα η οποία έφτασε να ζυγίζει 140 κιλά έβαλε στόχο ζωής να διασφαλίσει την υγεία της και να χάσει το περιττό βάρος.

Υποβλήθηκε σε γαστρικό μπάι-πας. 

Μετά την επέμβαση ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ενώ αθλείται έξι φορές την εβδομάδα, κάνοντας όλα τα είδη της γυμναστικής. Οι πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθοι της στο Instagram ενθουσιάζονται με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει.

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις την ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις

Έχασε βάρος γιατί ήθελε να ζήσει

Από την ηλικία των 5 ετών η Βραζιλιάνα κατανάλωνε αρκετό junk food με αποτέλεσμα να γίνει ένα παχύσαρκο παιδί. Έκανε στροφή στη ζωή της όταν στα 18 της έχασε από ανακοπή την αγαπημένη της γιαγιά. Υπέστη και η μητέρα της καρδιακή προσβολή. Η Θάινα ήθελε να ζήσει.

Η 24 ετών Βραζιλιάνα έχασε 80 κιλά! Μάλιστα ξόδεψε σχεδόν 2500 δολάρια για να μαζέψει το δέρμα της μετά την τόσο μεγάλη απώλεια βάρους. Τώρα όμορφη και υγιής απολαμβάνει τη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top