Αυτοκτόνησε 29χρονη την οποία κακοποιούσε από τα 4 ο ιερέας πατριός της

Είχε καταγγείλει την κακοποίησή της, αλλά κανείς δεν την πίστεψε - Νέα ενημέρωση: 21:16

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο από τον θάνατο της 29χρονης Έλενας Φραντζή, η οποία από 4 ετών ζούσε τον εφιάλτη της κακοποίησης από τον θετό της πατέρα.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες μέρες μέσα στο σπίτι της και τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον θάνατό της «αιφνίδιο».

Η ζωή είχε δείξει το σκληρό πρόσωπό της στην Έλενα Φραντζή από όταν εκείνη ήταν 4 ετών. Τότε οι κρατικές υπηρεσίες είχαν δώσει την επιμέλεια της σε ανάδοχη οικογένεια, καθώς η μητέρα της ήταν χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα όπως είχε γίνει γνωστό η μητέρα της Έλενας είχε δει το πατέρα της να δολοφονεί τη δική της μητέρα μπροστά στα μάτια της.

Στη θετή οικογένεια όμως η ζωή της Έλενας ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Ο θετός της πατέρας, ο οποίος ήταν ιερέας, την κακοποιούσε σεξουαλικά από την πρώτη στιγμή με συνεργό στις αρρωστημένες πράξεις του τη σύζυγό του.

Σε ηλικία 10 ετών, η Έλενα κατήγγειλε όσα ζούσε από τους αναδόχους της, αλλά κανείς δεν την πίστεψε με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το μαρτύριό της μέχρι τα 18 της, οπότε κι έκανε νέα καταγγελία, φέρνοντας τον θετό πατέρα της στα δικαστήρια.

Η δικαιοσύνη καταδίκασε τον ιερέα σε 2 χρόνια φυλακή, όμως το 2015 ο ιερέας αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στα καθήκοντά του, κάτι που στοίχισε πολύ στην Έλενα, ενώ ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας του παραχώρησε δωρεάν σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο.

Η κοπέλα μετά την καταδίκη του πατριού της άρχισε να σπουδάζει κοινωνική λειτουργός για να βοηθήσει και άλλα παιδιά που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά μετά την αποφυλάκισή του εγκατέλειψε τις σπουδές της και απομονώθηκε, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top