Σφήνωσε στο παράθυρο του φίλου της όταν πήγε να τα μαζέψει τα...κόπρανά της - Στο πρώτο ραντεβού!

Την απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Σφήνωσε στο παράθυρο του φίλου της όταν πήγε να τα μαζέψε

Σε όλο το διαδίκτυο «ταξίδεψε» η απίθανη ιστορία του 24χρονου Liam Smyth, όταν βγήκε – μάλλον το πιο αποτυχημένο ever – ραντεβού στο Tinder.

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, ο νεαρός γνώρισε μια «γλυκύτατη», όπως την περιγράφει, κοπέλα και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού στα τυφλά. Λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά, κατέληξαν στο σπίτι του νεαρού.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως το ζευγαράκι θα περίμενε, καθώς η συνέχεια είναι εξαιρετικά αμήχανη και…ντροπιαστική!

Η κοπέλα επισκέφτηκε την τουαλέτα για να κάνει αυτό που –δεν-πρέπει-να-κάνεις-στο-πρώτο-ραντεβού. Διαπίστωσε, όμως, ότι το καζανάκι του φίλου της δεν ήταν ικανό να καθαρίσει την τουαλέτα, όταν ήταν πια αργά. Πάνω στον πανικό της, θεώρησε καλή λύση να πάρει το περιεχόμενο της τουαλέτας με χαρτί και να το πετάξει από το παράθυρο!

Έλα, όμως, που το ιδιαίτερο αυτό «πακέτο» σφήνωσε στο κενό ανάμεσα στο περβάζι του παραθύρου του μπάνιου και το περβάζι του γείτονα, απελευθερώνοντας την…οσμή του!

H κοπέλα, κοντεύοντας να πεθάνει από ντροπή, αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη της, θέλοντας να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Είχε, τότε, τη λαμπρή ιδέα να σκύψει έξω από το παράθυρο και να κρεμαστεί, για να μαζέψει την…ακαταστασία που είχε προκαλέσει. Εργάζεται, άλλωστε, ως γυμνάστρια, οπότε θα ήταν εύκολο. Αμ δε!

Αφού κρεμάστηκε, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί! Είχε σφηνώσει! Ο Liam προσπαθούσε μάταια να τη βοηθήσει. Περίπου 15 λεπτά μετά, όμως, τρομαγμένος και φοβισμένος, κάλεσε την πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει.

Η πυροσβεστική όντως έλυσε το πρόβλημα άμεσα, κατέστρεψε, ωστόσο, το παράθυρο του μπάνιου του νεαρού. «Κοστίζει 300$ η επισκευή του. Εμένα αυτό είναι το μηνιαίο budget μου» εξηγεί ο Liam στην διαδικτυακή πλατφόρμα GoFundMe, στην οποία συμμετείχε για να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό για την επιδιόρθωση του παραθύρου.

Τελικά, το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 10 φορές μεγαλύτερο από το απαιτούμενο. Τη διαφορά του ποσού ο Liam θα τη διαθέσει σε φιλανθρωπίες.

Όσο για την κοπέλα; «Δεν έχω πρόβλημα να ξαναβγώ μαζί της, είναι πολύ γλυκό κορίτσι» εξηγεί ο νεαρός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top