ΠΡΟΣΟΧΗ VIDEO ΦΡΙΚΗΣ: Κανίβαλοι φυλακισμένοι τρώνε τις σάρκες συγκρατούμενών τους

Έκαναν μπάρμπεκιου με τα άψυχα σώματα τους

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η «Daily Mirror» ένα video φρίκης, το οποίο απεικονίζει φυλακισμένους της φυλακής Alcaluz στη βορειοανατολική βραζιλιάνικη πόλη Natal, να τρώνε τις σάρκες των συγκρατούμενών τους.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες (ΠΡΟΣΟΧΗ είναι πολύ σκληρές), οι φυλακισμένοι κανίβαλοι πανηγυρίζουν δείχνοντας στην κάμερα κομμάτια κρέατος πάνω από φωτιά, υποστηρίζοντας ότι ψήνουν τις σάρκες συγκρατουμένου τους χωρίς μάλιστα να κρύβουν τα πρόσωπά τους.

Να σημειώσουμε, ότι το εν λόγω video τραβήχτηκε εν μέσω αιματηρών ταραχών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες στη φυλακή Alcacuz, με τα πτώματα κάποιων κρατουμένων να έχουν επιστραφεί στους οικείους τους αποκεφαλισμένα. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί μόνο 22 από τα θύματα, με τους ιατροδικαστές να προσπαθούν ακόμα να καθορίσουν σε ποιους ανήκουν δύο κεφάλια, ένας βραχίονας, ένα χέρι και ένα πόδι που βρέθηκαν στη φυλακή.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΕΑΜΑ

Οι Αρχές απαντούν πως από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλάνα φυλακισμένων να τρώνε τις σάρκες των συγκρατούμενών τους, δεν υπάρχουν στοιχεία πως έγινε κανιβαλισμός.

Ωστόσο όλοι οι φόβοι αναμένεται να διαλυθούν, μόνο όταν η αστυνομία επανακτήσει τον έλεγχο της φυλακής ολοκληρωτικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top