Ραγίζει καρδιές αυτή η φώτο: Η συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού πριν τους χωρίσει ο ξαφνικός θάνατος

Ο φίλος της πέθανε σε πυρκαγιά και μέσω Facebook ξεκίνησε εκστρατεία για να βρει ένα χαμένο τους στιγμιότυπο

Η συγκινητική φώτο ενός ζευγαριού πριν τον θάνατο

Μια από τις πιο συγκινητικές και ταυτόχρονα τραγικές ιστορίες είδε το φως το φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Όκλαντ, αφήνοντας πίσω της 35 νεκρούς και  δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με το ABC, ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο 23χρονος Griffin, ο οποίος έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο στην μοιραία αποθήκη όπου λάμβανε χώρα ένα πάρτι.

Η κοπέλα του, Saya Tomioka, μετά από το τραγικό συμβάν, αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω Facebook. Στόχος; Να βρει τον φωτογράφο που πέρυσι την είχε τραβήξει με τον νεκρό φίλο της στην Times Square της Νέας Υόρκης, την οποία είχαν επισκεφτεί για πρώτη φορά.

Ο φωτογράφος τους είχε απαθανατίσει την στιγμή που αντάλλαζαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ωστόσο δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν αντίγραφο της εν λόγω φώτο.

Χρησιμοποιώντας τα social media, η Saya άρχισε να ψάχνει τον εν λόγω φωτογράφο ώστε να της δώσει την πολύτιμη φωτογραφία.

Η έκκληση της Saya μέσω Facebook κοινοποιήθηκε περίπου 300 φορές και κατάφερε τελικά να φτάσει και μέχρι τα αυτιά του πλανόδιου φωτογράφου Arken Avan, από το Κουίνς, που είχε τραβήξει την περιβόητη φωτογραφία, την οποία και της έστειλε:

«Βασικά θυμάμαι ακόμη τα πρόσωπά τους γιατί έδειχνα τόσο αξιολάτρευτοι. Φωτογραφίζω ζευγάρια, τα λατρεύω. Φωτογραφίζω ο,τιδήποτε ρομαντικό, ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την αγάπη. Είδα το κραγιόν της στο μάγουλό του και η ίδια έτρωγε μάλιστα ένα κουλούρι τη στιγμή που τους φωτογράφισα» λέει ο Arken.

Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Avan στο τοίχο της Saya στο Facebook, κι όπως λέει η 23χρονη κοπέλα μόλις την είδε άρχισε ταυτόχρονα να κλαίει και να γελάει ανεξέλεγκτα. Στη συνέχεια έγραψε και ένα μακροσκελές post όπου μίλησε με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της αλλά και για την κοινή τους φωτογραφία, που επιτέλους κρατά στα χέρια της:  

«Επιτέλους σε βρήκα. Έκλαιγα με αναφιλητά όταν είδα αυτή τη φωτογραφία στην αγκαλιά του Thom και μετά άρχισα να γελάω ανεξέλεγκτα. Η ζωή είναι τόσο παράξενη. Σε έχασα, αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει πιο δυνατή στη ζωή μου. Στα τόσα πολλά χρόνια της αγάπης μαζί, έμαθα να είμαι δυνατή μέσα από εσένα. [...] Νιώθω ειρήνη. Σε αγάπησα ανοιχτά και αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή που έπεσε το βλέμμα μου πάνω σου όταν ήσουν πρωτοετής στο UC Berkeley. Δεν μετανιώνω για τίποτα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για σένα. Γλυκέ μου, ξέρω πως με αγάπησε ακριβώς το ίδιο. Η αγάπη σου αντικατοπτρίζεται στην στήριξη που έχω τώρα από την οικογένεια και όλους σου τους φίλους. Περιβάλλομαι από την πιο όμορφη, ατέρμονη αγάπη των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Θα μου λείψεις απελπιστικά. Σε όλους όσοι σε γνώριζαν θα λείψεις το ίδιο. Το φως σου άγγιξε τόσους μα τόσους ανθρώπους και μας δίδαξες/ συνεχίσεις να διδάσκεις να ζούμε τη ζωή μας το ίδιο γεμάτα, νεανικά και όμορφα όπως έκανες κι εσύ. Σου υπόσχομαι πως δεν θα σταματήσω ποτέ να χορεύω, θα χορεύω ακόμη πιο πολύ. Δεν θα σταματήσω ποτέ να γελάω, θα γελάω ακόμη πιο δυνατά. Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπώ, θα αγαπώ ακόμη πιο περήφανα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Saya. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top