ΠΕΘΑΝΕ ο πιο παχύς άνθρωπος στην Βρετανία!-Ζύγιζε 413 κιλά

Ήταν μόλις 33 ετών

ΠΕΘΑΝΕ ο πιο παχύς άνθρωπος στην Βρετανία!-Ζύγιζε 413 κιλά

​Πέθανε ο πιο παχύς άνθρωπος στην Βρετανία σε ηλικία 33 ετών!

ad_167567414.jpg

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τον Κάρλ Τόμσον πως αν δεν έχανε βάρος θα έχανε τη ζωή του. Είχε φτάσει να ζυγίζει 413 κιλά.

Λίγες ώρες μετά την τελευταία του παραγγελία από το αγαπημένο του delivery, βρέθηκε νεκρός.

Οι δυσκολίες του νεαρού άνδρα λόγω των κιλών του συνεχίστηκε και μετά θάνατον. Χρειάστηκαν ώρες για να μεταφερθεί η σορός του από το σπίτι του και χρησιμοποιήθηκε ένας μικρός γερανός για να τον βγάλει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

asfdat3.jpg

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο δρόμος έξω από το σπίτι του παρέμεινε κλειστός.

Ο 33χρονος ζούσε εγκλωβισμένος στο σπίτι του για περισσότερο από ένα χρόνο ενώ οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει πως έπρεπε να χάσει το 70% του βάρους του για να ζήσει.

Ο ιδιοκτήτης του αγαπημένου του takeaway, που του παρέδιδε το φαγητό του στο κρεβάτι του- είχε κλειδί του σπιτιού του- και περιέγραψε πόσο είχε μειώσει το τελευταίο διάστημα τις παραγγελίες του με σκοπό να χάσει κιλά.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχε περιορίσει πολύ το φαγητό του, έκανε μόνο μία ή δύο παραγγελίες την ημέρα», δήλωσε ο Merdad Mohebbi, ιδιοκτήτης της Q Pizza στην εφημερίδα The Sun.

«Όταν του πήγα την παραγγελία έδειχνε χαρούμενος, μου έλεγε πως θα πάει στο ν��σοκομείο για εξετάσεις, ήταν γεμάτος ζωή».

Τον περασμένο μήνα ο Τόμσον είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ικετεύοντας για βοήθεια και τονίζοντας πως ήθελε να χάσει βάρος με φυσιολογικό τρόπο παρά να βάλει γαστρικό δακτύλιο.

Η απώλεια της μητέρας του το 2012 ήταν στιγμή- ορόσημο για τον άνδρα που, αν και ήδη παχύσαρκος, εκτοξεύτηκε μέσα σε τρία χρόνια από τα 190 στα 413 κιλά.

Κατανάλωνε 10.000 θερμίδες την ημέρα και δεν μπορούσε πια να περπατήσει ούτε να φροντίσει τον εαυτό του.

Ζούσε με επιδόματα ανικανότητας και αν��πηρίας, δεν δούλευε από τα 17 του και ξόδευε περίπου 200 λίρες την εβδομάδα σε φαγητό απ’ έξω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top