Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Τραυματίστηκε η οδηγός

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Ένα αυτοκίνητο έπεσε το πρωί σε γκρεμό στην παραλιακή κοντά στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός.

Δύο τροχαία στην παραλιακή: Ένας νεκρός, μια γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση

Ο Βαγγέλης Γκούμας, βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου με την κάμερα του Star. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του καναλιού στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Άννα Σταματιάδου, η γυναίκα κινείτο στην παραλιακή οδό Αθηνών-Σουνίου με κατεύθυνση προς την Ανάβυσσο.

Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Πλάνα από το σημείο του τροχαίου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης / Mεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε γκρεμό που ξεπερνά τα 20 μέτρα, σύμφωνα με όσα είπαν οι πυροσβέστες στο Star.

Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Πλάνα από το σημείο του τροχαίου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης / Mεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

To IX σταμάτησε μάλιστα στα βράχια λίγο πριν βρεθεί στη θάλασσα. Οι λουόμενοι που είδαν το τρομακτικό συμβάν ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.

Η γυναίκα, που είναι περίπου 60 ετών, κατά τον απεγκλωβισμό της είχε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top