Όθωνας Παπαδόπουλος: Γιατί σταμάτησε να εκπροσωπεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πισπιρίγκου: «Θα σου είμαι ευγνώμων όλη μου τη ζωή»

Τη δική του πλευρά αναφορικά με τη διακοπή της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσιάζει ο μέχρι χθες συνήγορος υπεράσπισής της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το «διαζύγιο» ήρθε λόγω διαφωνιών στην υπερασπιστική γραμμή και τη διατύπωση των υπερασπιστικών ισχυρισμών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιορτή και γενέθλια στη φυλακή - Ποιοι την επισκέφθηκαν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο FBI για απαντήσεις

«Η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

H Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την κατάθεσή της στον ανακριτή

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας»

Σημειώνεται πως χθες ανακοινώθηκε τόσο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και από τον ίδιο τον Αλέξη Κούγια, ότι ο γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει μοναδικός νομικός εκπρόσωπός της.

Κούγιας: Γιατί δέχθηκα να αναλάβω τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η ανακοίνωση του Όθωνα Παπαδόπουλου για τη συνεργασία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρό τινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα.

Εκτάκτως στο Θριάσιο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».

Κούγιας: «Δε δήλωσα ότι η Πισπιρίγκου είναι η "πιο αθώα κατηγορούμενη"»

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων όλη μου τη ζωή»

H Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω ανακοίνωσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον πρώην δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου», δήλωσε, χαρακτηρίζοντάς τον κ. Παπαδόπουλο ως «θαυμάσιο άνθρωπο και ικανότατο και έντιμο δικηγόρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top