Κρίσιμο 24ωρο για τον 5χρονο που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Σοκαρισμένοι οι γονείς του

Ώρες αγωνίας για το 5χρονο αγοράκι που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο σπίτι των παππούδων του στο Νέο Φάληρο. Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του Παίδων, τη στιγμή που οι γονείς του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Ο 5χρονος Μιχάλης είχε έρθει από την Κοζάνη στην Αθήνα με την οικογένεια του για να κάνει Πάσχα με τους παππούδες του. Το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης βγήκε έξω στο κήπο για να παίξει με το 8χρονο αδελφάκι του. Βρισκόντουσαν δίπλα στην γκαραζόπορτα. Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έπεφτε πάνω του η βαριά γκαραζόπορτα!

Αυτός είναι ο παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 8χρονη στη Θήβα

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να μπει άμεσα στο χειρουργείο .

«Έγινε πολύωρη χειρουργική επεμβαση.3 με 4 ώρες τουλάχιστον. Εχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» δήλωσε ο διοικητής του Νοσομείου Παίδων Μανώλης Παπασάββας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Οι γονείς σοκαρισμένοι δεν έχουν φύγει λεπτό από κοντά του και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν μια θετική εξέλιξη στην υγεία του παιδιού τους. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top