«Ο φίλος της Αγγελικής της φερόταν σαν να ήταν ζώο. Την κακοποιούσε»

Φίλος της Αγγελικής Πεπόνη ήταν μάρτυρας ενός βίαιου περιστατικού

Για μια κοπέλα άρρωστη, εξαρτημένη από τις ναρκωτικές ουσίες, η οποία είχε γίνει υποχείριο του ανθρώπου, που φέρεται να είναι ο τελευταίος ο οποίος την είδε ζωντανή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένας φίλος της  Αγγελικής Πεπόνη. 

«Θεωρούμε ότι το κρανίο είναι της Αγγελικής» λένε συγγενείς της 26χρονης

«Το 2009 που η Αγγελική είχε σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο την γνώρισα γιατί έρχονταν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί, όπου δούλευα. Μπροστά στον κόσμο της φερόταν καλά, αλλά όταν ήταν οι δυο τους η συμπεριφορά του ήταν βίαιη», είπε.

Κλείδωναν στο σπίτι την Αγγελική Πεπόνη για να τη γλιτώσουν από τον 59χρονο

Υπόθεση Αγγελικής Πεπόνη: Έρευνες μέσα στην τάφρο από άνδρες της ΕΜΑΚ

Όπως τόνισε η Αγγελική ήταν βαριά άρρωστη και ήταν μαζί με τον 59χρονο μόνο και μόνο για να εξασφαλίζει τη δόση της. 

«Ήταν υποχείριό του. Η Αγγελική οτιδήποτε ναρκωτικό και να έβρισκε μπροστά της θα το έπινε», τόνισε και περιέγραψε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού της κοπέλας στο οποίο ήταν μάρτυρας. 

Συμβατά με την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη τα ευρήματα από το κρανίο

Πρέβεζα: Ανήκει το κρανίο στην εξαφανισμένη Αγγελική Πεπόνη;

«Ένα βράδυ βρέθηκα σε ένα σπίτι όπου ήταν η Αγγελική, ο τότε σύντροφός της κι ένας φίλος του. Βγαίνοντας από την τουαλέτα την είδα στο πάτωμα, σαν σκυλί. Το κορίτσι το είχαν μελανιάσει, της φερόντουσαν σαν να ήταν ζώο, κυριολεκτικά σαν να ήταν σκυλί», είπε.

Όταν άκουσε για την εξαφάνιση της Αγγελικής και είδε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που την αναζητούσε, ο ίδιος, όπως και αρκετοί άλλοι πίστεψαν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή. 

«Πιστέψαμε αρχικά ότι είναι νεκρή από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, γιατί εκείνη την εποχή, όποιος ήξερε την Αγγελική την είχε για καμένο χαρτί», τόνισε, προσθέτοντας ότι το μυαλό όλων πήγε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον θάνατό της. 

«Δε θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της. Είχε ένα βλέμμα τρομαγμένο από τη χρήση. Αποφάσισα να μιλήσω τώρα και να πω όλα όσα είχα δει με τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να βλέπω τον συγκεκριμένο άνδρα να βγαίνει δημόσια και να λέει ότι αγαπούσε την Αγγελική σας κόρη του. Είναι ντροπή. Ποιον κοροϊδεύει; Είναι ντροπή για τη μνήμη αυτού του κοριτσιού», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top