Με το σκοινί κουρτίνας έπαιζε το αγοράκι που μεταφέρθηκε αναίσθητο στη ΜΕΘ

Νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Mε σχοινί από κουρτίνα φέρεται να έπαιζε το 2,5 ετών αγοράκι που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται στην εντατική.

Τη μεταφορά του παιδιού στο Ιπποκράτειο, από το ΑΧΕΠΑ όπου αρχικά διεκομίσθη, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του πρώτου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, σύμφωνα με την οποία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του αγοριού θα γίνει αύριο.

Αγοράκι, 2,5 ετών βρέθηκε αναίσθητο με σχοινί στον λαιμό

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του παιδιού κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ντεπό και το πλήρωμα προέβη σε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) για την ανάταξη του αγοριού.

Έπαιζε με το σκοινί από την κουρτίνα

Όλα συνέβησαν όταν το 2,5 χρονών παιδάκι την ώρα που έπαιζε, ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας και της προγιαγιάς του. Έπαιζε με ένα σκοινί κουρτίνας και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Ο μικρός τύλιξε το σκοινί γύρω από τον λαιμό του και κινδύνεψε να πνιγεί. Έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος.

Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου έγινε αξονική τομογραφία και αφότου διαπιστώθηκε ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερό, αποφασίστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Παίδων του «Ιπποκρατείου», τη μοναδική στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για το συμβάν κλήθηκαν να καταθέσουν μητέρα και γιαγιά στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top