Τρόμος στη Γλυφάδα: Δύο άνδρες σε λευκό βαν παρενοχλούν νεαρά κορίτσια

Ανάστατοι οι γονείς

Ένα άσπρο βαν στο οποίο επιβαίνουν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, έχει σκορπίσει τον πανικό στην Γλυφάδα. Οι δυο άνδρες φέρεται να παρενοχλούν νεαρά κορίτσια που κυκλοφορούν στο δρόμο. Οι καταγγελίες θυμίζουν σκηνές από την χολιγουντιανή ταινία  "Η  Αρπαγή", όπου η κόρη του Μπράιαν Μιλς, κατά κόσμον Λίαμ Νίλσον, πέφτει θύμα απαγωγής

Το βράδυ της Δευτέρας το λευκό βαν εμφανίστηκε σε αυτό το σημείο. Οι επιβάτες του  πλησίασαν δύο φίλες που περπατούσαν και άρχισαν να τις παρενοχλούν. Τα κορίτσια προσπάθησαν να απομακρυνθούν όμως οι δύο νεαροί συνέχισαν να τις ακολουθούν.

Η αντιδήμαρχος  του δήμου Γλυφάδας, Αναστασία Πατεράκη, ανήρτησε σχετική ενημέρωση  στο Facebook: «Προσοχή. Στην Άνω Γλυφάδα κυκλοφορεί άσπρο βανάκι με δύο άνδρες νεαρής ηλικίας. Παρενοχλεί νεαρά κορίτσια. Προσοχή κοινοποιήστε».

Οι γονείς φοβούνται συμμορίες που στοχοποιούν νεαρά κορίτσια με ενδεχόμενο σκοπό να τα απαγάγουν. 

Η ανησυχία  που έχει προκληθεί τόσο στα  κορίτσια, όσο και στους  γονείς τους παίρνει διαστάσεις. Τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος θα κάνει κακό στο παιδί τους και ο νους τους φθάνει ακόμα και στο ενδεχόμενο της αρπαγής.  Φοβόμαστε λένε να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε μόνα τους στο φροντιστήριο ή μια βόλτα με τις φίλες τους. 

 «Μία μητέρα μου είπε ότι την πήρε η κόρη της από το φροντιστήριο και της είπε ότι είναι ένα λευκό βαν απ’ έξω και φοβήθηκε», όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Αναστασία Πατεράκη.

Η αντιδήμαρχος δεν αρκέστηκε μόνο στην ανάρτηση αλλά έκανε καταγγελία και στο αστυνομικό τμήμα. Έδωσε την περιγραφή του οχήματος και των επιβατών του στους αστυνομικούς.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και ο αριθμός των κοινοποιήσεων της ανάρτησης της αντιδημάρχου. Μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασαν τις 1.000.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top