Νίκος Ανδρουλάκης: «Το λαογένητο κίνημα του ΠΑΣΟΚ γίνεται πρωταγωνιστής»

Τον υποδέχθηκαν με κόρνες και επευφημίες

Με επευφημίες, χειροκροτήματα και κόρνες έγινε δεκτός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο πρόεδρός του, Νίκος Ανδρουλάκης μετά από την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων. 

Η πρώτη backstage αντίδραση της Χρονοπούλου στους πανηγυρισμούς Ανδρουλάκη

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ, είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά για τη Δημοκρατική Παράταξη. Και θέλω να ευχαριστήσω κάθε Ελληνίδα κι Έλληνα που υπέγραψαν αυτή την πολύ μεγάλη νίκη σήμερα με τη βούλησή τους», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Ανδρουλάκη, μπαίνοντας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. 

Εκλογές 2023: Σαρωτική νίκη για ΝΔ - Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα

Στη συνέχεια, όταν τα αποτελέσματα έδειχναν την αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε και νέες δηλώσεις. 

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που συνυπέγραψαν απόψε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης. Ο μεγάλος νικητής απόψε είστε όλοι εσείς. Ο ήλιος ανατέλλει, της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες. Ο μεγάλος νικητής απόψε είστε όλοι εσείς, που πιστέψατε, που αγωνιστήκατε, που αψηφήσατε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ υποταγμένο. Σήμερα αποδείχθηκε η βαθιά ιστορική και κοινωνική ρίζα της δημοκρατικής παράταξης. Σήμερα το λαογένητο κίνημα γίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο της πατρίδας μας», τόνισε. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να αυξάνει σημαντικά τα ποσοστά του, τα οποία σύμφωνα με το exit poll κυμαίνονται από 11,5 – 12,5%.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top