Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις 19:00 το 80% των exit polls

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία. Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα στα εκλογικά τους κέντρα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αρχηγοί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα το πρωί.

Εκλογές Μητσοτάκης: Αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από εκεί μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη, περιοχή όπου άσκησε το πρωί και το εκλογικό του δικαίωμα. Μετά αναμένεται να δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Εκλογές Τσίπρας: Να γιορτάσουμε σήμερα κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από την Κρήτη όπου ψήφισε, και να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος στα κεντρικά γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ανδρουλάκης: Επίθεση σε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του αφού ψήφισε  

Την ίδια ώρα, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ψήφισε στη Λαμία και θα μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή. 

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στην πόλη για να  παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης εκεί. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top