Κλείνει επ’ αόριστον το γήπεδο των Σερρών- Στον «αέρα» το ματς

Το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο

Κλείνει επ’ αόριστον το γήπεδο των Σερρών

Άσχημα είναι τα νέα όσον αφορά το δημοτικό γήπεδο Σερρών καθώς μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης, ο Πρόεδρός της Χαράλαμπος Χορταράς ανακοίνωσε πως κλείνει επ’ αόριστον.

Η Επιτροπή πήρε σοβαρά υπόψιν της τις πληροφορίες του Infonews24 που ανέφεραν πως το γήπεδο δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τους χρήστες του.

Aλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός- Δύο στόκερ και top όνομα χαφ

Πιο συγκεκριμένα, δύο κερκίδες γηπέδου θα πρέπει να τεθούν σε αχρησία μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης. 

«Μόλις τελείωσε συνεδρίαση της Επιτροπής. Το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο. Δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του. Γι’ αυτό κι εμείς θα ανακαλέσουμε την άδεια λειτουργίας. Χθες μας προσκομίστηκε έγγραφο από την Υπηρεσία Δόμησης που ‘βγάζει’ ακατάλληλες τις κερκίδες» ανέφερε ο κ. Χορταράς, σύμφωνα με το Infonews24.

O Αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στο θέμα καταλληλότητας του γηπέδου δηλώνοντας πως: 

«Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, μια σκληρή μέρα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια των πολιτών, των φιλάθλων, των Σερραίων. Όσο κι αν μας στεναχωρεί αυτό που καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να γίνει χαιρόμαστε τουλάχιστον που έστω και αργά μπήκαμε σε μια διαδικασία καθαρότητας, νομιμότητας και ξεκαθαρίσματος του τι συμβαίνει στο γήπεδό μας» ανέφερε σύμφωνα με το Infonews24 ο κ. Χατζηδημητρίου και πρόσθεσε: 

«Δεν μιλάμε για στατική επάρκεια 50, 100, 200 φιλάθλων. Μιλάμε για 2 κερκίδες που δεν μπορούν να έχουν φορτίο καθόλου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που είναι στο σχολείο δίπλα. Είναι δυνατόν να παίζουμε ποδόσφαιρο, να πηγαίνουμε σε μια γιορτή και να ακούμε μέσα εμείς ότι αυτή η κερκίδα είναι επικίνδυνη να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κόσμο κι από πίσω να έχει ένα σχολείο; Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με το παιχνίδι, δεν με ενδιαφέρει το αν θα παίξουμε ή όχι. Εμείς ως Πανσερραϊκός θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε από την αρχή. Ότι χωρίς φορτίο κινδυνεύει να πέσει η θύρα όχι δεν το γνωρίζαμε. Ως άνθρωπος θα σας πω ότι πρέπει να κλείσει η θύρα, να κλείσει το σχολείο, να κλείσει και η Ραιδεστού, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να λέμε ότι ακολουθήσαμε ακριβώς τους κανόνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου.

Μετά από όλα αυτά το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη είναι στον αέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top