Ολυμπιακός: Ποιον πρότεινε ο Μαρτίνς

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Βραζιλία

Πέδρο Μαρτίνς

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο Σοάρες  αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο  Μαρτίνς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη. 

«Σειρήνες» της Γουλβς για τον Πέδρο Μαρτίνς

Έτσι δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις    στην υπόθεση που παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Μάλιστα, ο 30χρονος άσος φαίνεται πως έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Βραζιλία (Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Γκρέμιο και Σάο Πάουλο), ενώ δέχεται «πρέσινγκ» από τουρκικές ομάδες και χθες ισπανικό δημοσίευμα υποστήριζε πως ενδιαφέρεται για εκείνον η Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση, κάνοντας μία προσφορά που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων οι απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στην επικείμενη απόφαση του παίκτη φαίνεται πως θα παίξει και η παρουσία του Πέντρο Μαρτίνς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκείνος που πίστεψε στο ταλέντο του και μπόρεσε στη συνέχεια να παίξει στην Πόρτο και να πάει στην Κίνα για να βάλει ένα σημαντικό ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς του. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top