Μπέκαμ: Επιμένει για  Μέσι και Ρονάλντο στο Μαϊάμι

«Είναι οι τύποι παικτών που ενδιαφερόμαστε να φέρουμε στον σύλλογο»

David Beckham

Ο ιδιοκτήτης της Ιντερ Μαϊάμι έχει Ντέιβιντ Μπέκαμ ποτέ δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα του καθώς θέλει τους καλύτερους Έτσι μίλησε και πάλι για ενδεχόμενο απόκτησης των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γιάννης «δίπλα» στον... Τζόρνταν!

Σε συνέντευξή του σε ένα event με οπαδούς της ομάδας εν όψει της προετοιμασίας για την νέα χρονιά, μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν η Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να αποκτήσει τους δύο μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...

«Χωρίς αμφιβολία, αυτοί είναι οι τύποι παικτών που ενδιαφερόμαστε να φέρουμε στον σύλλογο. Βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και είναι οι καλύτεροι για δεκαπέντε χρόνια.

Νομίζω ότι ο κόσμος μας θα εκτιμούσαν κάτι τέτοιο. Ξέρετε, εμείς σαν ιδιοκτήτες, θέλουμε κάθε παίκτης που έρχεται εδώ να είναι αφοσιωμένος και να θέλει να κερδίζει πάντα. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας.

Εχουμε ήδη παίκτες όπως ο Ιγκουαϊν και ο Ματουϊντί, οι οποίοι έφεραν ταλέντο και αίγλη στην ομάδα. Αλλά στο μέλλον, θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε μεγάλα ονόματα.

Τουρκία: Συρτάκι από τον Πέλκα!

Προχωράμε μπροστά και θέλουμε να φέρουμε και άλλους παίκτες αυτού του επιπέδου εδώ. Αν έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε κάποια μεγάλα ονόματα, προφανώς θα γίνει κίνηση για τον Μέσι και τον Κριστιάνο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top