Αυγενάκης: «Η συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων θα αποφασιστεί από κοινού»

Tι δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού;

Λευτέρης Αυγενάκης

Η όποια απόφαση για το μέλλον των αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα θα ληφθεί από κοινού με όλους τους αρμόδιους και δεν θα είναι μονομερής τόνισε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση του στο twitter.

Αυγενάκης: «Κλείνουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις»

 

 

«Απαντώ ξεκάθαρα και απέναντι σε όσους γράφουν ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα. Η συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων είναι επάνω στο τραπέζι. Μας απασχολεί όλους, όχι μόνο την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού αλλά  τις Ομοσπονδίες, τις λίγκες, τους αθλητές. Καμία πρόθεση για μονομερή απόφαση διακοπής. Άλλωστε η συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων θα αποφασιστεί από κοινού με όλους τους αρμόδιους: λίγκες, ομοσπονδίες, συνδέσμους επαγγελματιών αθλητών κ.ο.κ».

Ο υφυπουργός αθλητισμού παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98.0 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για την αθλητική οικογένεια η κρίση αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπό της. Αυτό της αλληλεγγύης, της προσφοράς, της συμμετοχής. Και παράλληλα μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία για να επανεκκινήσει και ο αθλητισμός στη χώρα μας».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top