Δείτε τι κάνει στη φυλακή ο Ροναλντίνιο

Ποιοι ποδοσφαιριστές τον επισκέφθηκαν;

Οι θαυμαστές του Ροναλντίνιο, διάβαζαν με ανακούφιση την είδηση ότι ο Μέσι ανέλαβε  να πληρώσει τα χρέη του «Ρόνι» . Ωστόσο κανένας δε γνωρίζει πόσο  θα διαρκέσει η διαδικασία κι  ανησυχούν για την κατάσταση του.

Ωστόσο ένας από τους φύλακες της φυλακής, ο Μπλας Βέρα φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ροναλντίνιο μαζί με τον αδερφό του είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Μέσι βγάζει από τη φυλακή τον Ροναλντίνιο!

«Τα πηγαίνει καλά. Είναι σε καλή διάθεση, όπως τον είδατε στη φωτογραφία. Είναι μαζί με τον αδερφό του σε ένα κελί και έχουν από ένα κρεβάτι, τηλεόραση και ανεμιστήρα. Χρησιμοποιούν κοινόχρηστες τουαλέτες και μπορούν να προαυλίζονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 


Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του φύλακα, ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου επισκέφθηκε τον 39χρονο σταρ. Ο λόγος για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ  Κάρλος Γκαμάρα, ο οποίος μαζί με άλλους παλαίμαχους, επισκέφθηκαν τον Ρόνι, θέλοντας να του δώσουν δύναμη και κουράγιο για τα όσα περνάει.

Ο Γκαμαρά μετά την επίσκεψη του, τόνισε πως η μεγαλύτερη ανησυχία του Βραζιλιάνου είναι η μητέρα του: «Πήγα στη φυλακή για να επισκεφθώ τον Ροναλντίνιο κι αυτός μου είπε τα εξής: Ήρθα από χαμηλά, γνωρίζω τι σημαίνει να υποφέρεις. Το μόνο που με ανησυχεί τώρα είναι η μητέρα μου. Τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν. Ως άντρας πρέπει να κάνω υπομονή, αλλά η μητέρα μου είναι η μεγαλύτερη ανησυχία που έχω», τόνισε ο πρώην Παραγουανός άσος της Ένωσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top