Ευρωλίγκα: Νίκη «ανάσα» του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια

Τελευταίος αγώνας για τον Κεμζούρα

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Βαλένθια στην Ισπανία με 93-91 και παραμένει ζωντανός στην υπόθεση της πρόκρισης στα πλέι οφς. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Κεμζούρα στον πάγκο των ερυθρολεύκων, αφού αναλαμβάνει, πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Euroleague: Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός 96-87

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ισπανία την Βαλένθια και διατήρησε σε ισχύ το τελευταίο χαρτί του για την πρόκριση στα πλέι οφς της Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και άντεξαν στην αντεπίθεση της Βαλένθια στο τελευταίο δεκάλεπτο, ώστε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Βρίσκονται τώρα στην 13η θέση με επτά νικες και 11 ήττες και ελπίζουν ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα φέρει καλύτερες μέρες. 

Τελευταίο παιχνίδι για τον προπονητή του Ολυμπιακού

Το χθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο για τον Κέσουτις Κεμζουρα, αφού ήδη έχει επέλθει συμφωνία και αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Ολυμπιακού μετρά από 5.5 χρόνια. 

Χθες βράδυ οι Πρίντεζης, Βασένκοφ, Σπανούλης και Παπανικολάου ήταν αυτοί που κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό με διψήφιο αριθμό πόντων και κρίσιμα καλάθια, ενώ απο την Βαλένθια ο Σαν Εμετέριο με 23 και Μαρίνκοβιτς με 20 πόντους στήλωσαν το βάρος της προσπάθειας που δεν είχε ευτυχή κατάληξη για αυτούς. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top