Ολυμπιακός: Άλωσε την πόλη και σφραγίζει την πρόκριση για Πειραιά

Στη μάχη του Εuropa league ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

«Γκιουλέ, γκιουλέ» ή αλλιώς «Αντίο και άντε γεια» είπε χθες ο Ολυμπιακός στην Μπασαχσεκίρ, μετά το διπλό στην Κωνσταντινούπολη. Με πρωταγωνιστές τους Σα, Μασούρα και Βαλμπουενά, οι ερυθρόλευκοι άλωσαν την Πόλη και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα play offs του Champions League.

Ο Γιώργος Μασούρας ντύθηκε Γεώργιος Καραϊσκάκης στο 53' και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από συστημένη σέντρα του Γάλλου διεθνή, ενώ ο Σα ήταν φύλακας άγγελος στις καθυστερήσεις, όταν απέκρουσε πέναλτι του Βίτσκα, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής σε χέρι του Μπρούνο. Οι Τούρκοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 80’, λόγω της αποβολής του Καχβετσί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πήρε προβάδισμα η Πόρτο

Αν ο Ολυμπιακός σφραγίσει την πρόκριση την ερχόμενη τρίτη στο Καραϊσκάκη, θα αντιμετωπίσει στα play-offs πιθανότατα την Πόρτο, που έφυγε με το διπλό από το Κράσνονταρ με γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ολιβέιρα στο φινάλε του αγώνα. Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε για 62 λεπτά ο Μάρκους Μπεργκ.

Στη μάχη του europa league ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

Σειρά στις ευρωπαϊκές μάχες παίρνει σήμερα η ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει στις 19:15 την Κραϊόβα στη Ρουμανία στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Στις 20:00, ο Άρης θα αγωνιστεί με τη Μόλντε εκτός έδρας, με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι κίτρινοι δεν θα έχουν τον προπονητή τους στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Στις 22:00, ο Ατρόμητος θα δοκιμαστεί στην Βαρσοβία με την Λέγκια. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Κιβρακίδη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top