Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ μπαίνουν οι ελληνικές ομάδες

ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος Περιστερίου αγωνίζονται απόψε εκτός έδρας

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο

Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Champions League, έφθασε η ώρα των εκπροσώπων της Ελλάδας στο Europa League στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος αγωνίζονται  απόψε εκτος έδρας  με την Κραϊόβα Ρουμανίας (19:15), Μόλντε Νορβηγίας  (20:00) και Λέγκια Βαρσοβίας από την Πολωνία (22:00), αντίστοιχα, με στόχο να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει των αγώνων ρεβάνς που θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρώτη μπαίνει στη μάχη η «'Ενωση» . Η ελληνική ομάδα, στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, θα παίξει κόντρα στους Ρουμάνους με στόχο τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ελληνικής ομάδας Μιγκέλ Καρντόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, Γαλανόπουλο και τον τραυματία, Τσιγκρίνσι, αλλά είδε τον Κρίστισιτς να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να είναι «ετοιμοπόλεμος».

Το ματς της ΑΕΚ με τους Ρουμάνους (Ote Sports 1) θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην Κραϊόβα για τα επεισόδια στο ματς με την Χόνβεντ. .

Χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο θα αντιμετωπίσει την Μόλντε ο Άρης (Otesports 2), καθώς ο Σάββας Παντελίδης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας του διαπληκτισμού που είχε με τους φιλάθλους της ΑΕΛ Λεμεσού.

Στην αποστολή των «κιτρίνων» δε συμμετέχουν οι Γιουνές, Γκάμα και Τζανακάκης, όπως ακριβώς συνέβη και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Κύπριους.

Θεωρητικά, ο Ατρόμητος θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας (ERT Sports), μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και σαφώς πιο ποιοτική από τους Περιστεριώτες.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, ήταν ο τραυματισμός του Κιβρακίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top