Ολυμπιακός: Στην Κωνσταντινούπολη για την πρόκριση στο Champions League

Χωρίς τον Κούτρη, αλλά με τον Σισέ στην αποστολή ταξίδεψε η ομάδα

Χωρίς τον Κούτρη, αλλά με τον Σισέ στην αποστολή ταξίδεψε για την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει, την Τετάρτη στις 20:45, την Μπασάχ Σεκίρ. Στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα play-offs του Champions League.

Εξετάζουν Trejo για… Αντι-Φορτούνη

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την αναζήτηση του αντι-φορτούνη με τον Αργεντινό Trejo, που έχει ιταλικό διαβατήριο, να έχει μπει στο μεταγραφικό τραπέζι τις τελευταίες ώρες. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ,που ανήκει στη ράγιο βαγιεκάνο, αγωνίστηκε πέρσι σε 27 ματς και μέτρησε ένα γκολ και τέσσερις άσιστ.

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το Κραιόβα-ΑΕΚ

Ένα πρόβλημα λιγότερο θα έχει η ΑΕΚ στο ματς της Πέμπτης με την Κραϊόβα στην Ρουμανία. Η UEFA τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τους Ρουμάνους για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τη Χόνβεντ και έτσι το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες. 

Με απουσίες ο Άρης στη Νορβηγία

Χωρίς τους τραυματίες Γιουνές, Μπρούνο Γκάμα και Τζανακάκη ταξίδεψε για τη Νορβηγία ο Άρης, που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Μόλντε. 

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Ταλόχα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος που ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέγκια Βαρσοβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του αριστερού μπακ Ζοάο Ταλόχα από την Μποαβίστα.

 Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στο Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top