Tέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό, συζητά με Παναθηναϊκό

Το αχώριστο  δίδυμο των Παπ του Ολυμπιακού, δεν θα είναι μαζί τη νέα χρονιά

Αρνητικά απάντησε στον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους. Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Το αχώριστο  δίδυμο των Παπ του Ολυμπιακού, δεν θα είναι μαζί τη νέα χρονιά, καθώς αντίθετα με τον Κώστα Παπανικολάου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ερυθρόλευκων για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Έλληνας διεθνής, ενημέρωσε χθες το βράδυ την διοίκηση των Πειραιωτών για την απόφαση του να απόρριψη την προσφορά, ρίχνοντας εκτός σοβαρού απροόπτου τίτλους τέλος σε μια σχέση που κράτησε πέντε χρόνια. Η αποχώρηση του Παπαπέτρου, διαφοροποιεί τα δεδομένα στον σχεδιασμό του Ντέιβιντ Μπλατ, δεδομένου ότι πλέον είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός γηγενούς παίκτη για να διατηρηθεί αναλλοίωτος ο ελληνικός κορμός, αν και υπάρχει η σκέψη να πάει ο Ολυμπιακός με επτά ξένους στην Ευρωλίγκα. 

Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα της επαγγελματικής πορείας του "Πάπι" μετά τις ακαδημίες του Ηλυσιακού και το πέρασμά του από το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο επόμενος θα είναι πιθανότατα ο Παναθηναϊκός καθώς ο Έλληνας άσος φέρεται να συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο ισπανός τεχνικός εξέφρασε την εκτίμηση του στον Έλληνα άσο, διαβεβαιώνοντας τον για τον ρόλο του στην ομάδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top