Ο Μέσι ποζάρει με... έναν τράγο και ένα κοπάδι κατσίκες!

Δώρο... οπίσθια στον Μέσι!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εναρκτήριο λάκτισμα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη, άρχισε. Oι καλύτεροι  ποδοσφαιριστές του κόσμου έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το Μουντιάλ με τον Μέσι να φωτογραφίζεται αγκαλιά με κατσίκες.

Ο Μέσι φορά την φανέλα της Αργεντινής και ποζάρει με... ένα τράγο και ένα κοπάδι κατσίκες για το περιοδικό paper!

Όχι , δεν αφήνει το ποδόσφαιρο για να γίνει αγρότης. Το κόνσεπτ της ασυνήθιστης φωτογράφισης είναι συμβολικό .  Toν αποκαλούν ... G.O.A.T .  Μπορεί η λέξη στα αγγλικά να σημαίνει τράγος μόνο που στην περίπτωσή του είναι Greatest Of All Time δηλαδή   ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Δώρο... οπίσθια στον Μέσι!

Την ίδια ώρα, μία καλλιτέχνιδα από την Αργεντινή προσφέρει στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα  τα... οπίσθιά της για γούρι ! Ποζάρει μπροστά από ένα πορτρέτο του , το οποίο δημιουργήθηκε από 6.000 τσιμπιδάκια σε 24 διαφορετικά χρώματα.  

Ο Μέσι εύχεται η ομάδα του να ζήσει και πάλι τις δόξες του 1978 στην έδρα της και του 1986 στο Μεξικό.  Μεγάλος του αντίπαλος στο γήπεδο ο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο κάνει ήδη  την προετοιμασία του με την ομάδα της Πορτογαλίας.

Μπορεί ο Μέσι να φωτογραφίζεται ως άλλο αγροτόπαιδο – ο μίδας του ποδοσφαίρου όμως βγαίνει για πολλοστή φορά από τα ρούχα του.

Πλέον απομένουν λιγότερο από 9 μέρες για την σέντρα. Όλοι στην κόκκινη πλατεία περιμένουν τη μεγάλη μέρα.

Στο εντυπωσιακό εισαγωγικό βίντεο της FIFA ένας αετός μεταφέρει την στρογγυλή θεά πάνω από τη Μόσχα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top